Menu Sluiten

18 november 2018

ZONDAG 18 NOVEMBER 2018 @ BSV Helpman

van 15:00 tot 17:00 uur

Martijn van der Zande

Martijn van der Zande

Martijn van der Zande staat als artiest dicht bij zichzelf. Hij maakt eigen werk wat bij hem past, uit het leven gegrepen. Aansprekende teksten worden met gevoel en karakteristieke stem gezongen. De liedjes zijn meezingbaar en gaan over liefde, het verstrijken van de tijd, intieme momenten, eenzaamheid en vluchtige ontmoetingen. De melodieën zijn pakkend, troostend en warm. Met een dosis ironie en zelfspot brengt hij zijn liedjes naar het podium.

Tijdens optredens vertelt Martijn de verhalen achter de nummers en begeleidt hij zichzelf op gitaar. Daarnaast werkt Martijn samen met producer Michel Wijninga en drummer Pieter Havinga aan opnamen van zijn beste nummers. Check hier een uitgebreide biografie. Onlangs mocht Martijn zijn songs bij 3FM , Radio Noord & NPO Radio 5 laten horen.

www.martijnvanderzande.com 

 

 

The Wild Berrys

De band ontstaat in juni 1997. De leden van The Wild Berrys halen hun inspiratie uit de muziek van Chuck Berry. Zijn nummers zijn de basis van het muziekrepertoire van de band. Naast Chuck Berry speelt de groep ook nummers van tijdgenoten Little Richard en Jerry Lee Lewis.Juni 2002 verschijnt het eerste album Oh Well, Oh Well, op het Haarlemse fiftieslabel Rarity Records. De plaat is gevuld met Chuck Berry-covers, hoewel de band het meer als bewerkingen ziet met een eigen groove. De geplande CD-presentatie groeit uit tot een eigen festival op 29 juni: The Northern Rock-‘n’-Roll Rumble.